Rudimental с акустичен клип към "Sun Comes Up" (видео)

Rudimental споделиха невероятното акустично видео към последния си сингъл "Sun Comes Up" с James Arthur. Заснето в Casita Verde в Ibiza с красив залез на заден фон, видеото включва красива акустична продукция и невероятни допълнителни вокали. 
 
 
Част от третия албум на групата, който ни подготвят, "Sun Comes Up" е първото нещо, което чуваме от Rudimental от 18 месеца. Песента е трогателен поглед над това как се развиват, като личности и като група, и различните трудности, през които са преминали, за да превъзмогнат нещастието си и да стигнат до сегашното си положение. 
 
Към днешна дата групата, която не иска да се идентифицира с жанр, има над 2.6 милиона продадени сингъла във Великобритания. Rudimental издадоха своя дебютен албум Home, който вече е двойно платинен, през 2013, и който им спечели номинация за наградата Mercury. 
 
Последва вторият им запис, оглавил класациите в Обединеното кралство - WE THE GENERATION, който чухме през есента на 2015. В него влиза световния хит "Lay It All On Me", в който участва Ed Sheeran, продал над 1,7 милиона копия по света, и който вече е със златен статус в Щатите.
 
 
Албумът включва редица жанрове като соул, фънк, хип-хоп, drum and bass, както и последните вокални записи на покойния Bobby Womack в песента "New Day". През 2015 групата организира своя изцяло нов британски фестивал Wild Life, който спечели Best New Festival на UK Festival Awards миналата година и отбеляза третия си рожден ден по-рано този месец.
 
 
Rudimental наскоро се върнаха от световното си турне, включващо разпродадени концерти в Alexandra Palace и O2 Arena в Лондон, което се равнява на 25 хиляди продадени билета. Момчетата ще са ежеседмично в Ibiza - всеки вторник ще изнасят сетове в Amnesia. 

Свързани новини

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Виж най-новото видео на Rudimental

28.07.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020

Rudimental пуснаха нов сингъл

31.08.2020