Al Bano и синът му с изненадващ дует специално за концерта в София

Символът на италианската музика Al Bano е подготвил голяма изненада за публиката у нас по време на грандиозния концерт със Софийска филхармония – изпълнение с талантливия му наследник Яри Каризи. На 5 октомври в Арена Армеец баща и син ще обединят сили за един емоционален и изненадващ дует специално за българските фенове.
 
Ексклузивно за родните почитатели на красива италианска музика, Al Bano е решил да покани големия си син, изключително добър музикант с уникален глас и неподражаема харизма. Несъмнено Yari Carrisi е наследил таланта на именитите си родители - Albano Carrisi и Romina Power.
 
Синът на най-продавания дует в историята на музиката гради успешна самостоятелна кариера в Италия. Той е сгоден за дъщерята на легендарната актриса Ornella Muti - моделът Naike Rivelli, която е неотлъчно до него по време на многобройните му участия. Очаква се красавицата да придружи Yari Carrisi и по време на визитата му у нас. 
 
Концертът на италианската суперзвезда Albano Carrisi с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
 
Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.

Свързани новини

Ал Бано и Ромина Пауър все пак ще дойдат

31.03.2022

Концертът на Ал Бано и Пауър наближава

01.10.2021

Al Bano и Romina Power - през ноември

14.01.2021

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

12.05.2020

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

05.03.2020