Остава отбелязват юбилей с концерт и клип към "Самолет" (видео)

На 31 август Остава ще отпразнува 25 годишния си юбилей с голям концерт на открито, в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина. 
 
В дългогодишната си история Остава имат безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видео клипа, 5 издадени студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-добрите на българската музикална сцена.  
 
Сет листът за концерта ще включва както всички любими на публиката песни като Sex in the morning", "Океан", "Понеделник", "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", "Бесен", "Внимание", "Самолет", така и рядко чувани тракове. 
 
Седмица преди да отпразнува годишнината си в "Маймунарника", бандата пуска дългоочакваното от феновете видео към песента "Самолет", част от албума "Океан". Режисьор е Петко Спасов, който направи и видеото към успешния сингъл "Внимание", а клипът е издържан изцяло в черно бяла стилистика.
 
 
За големия концерт на открито по случай 25-та годишнина, Остава избраха на сцената преди тях да ще се качат МФортно Диско – страничният проект на Георги Згуров-Гурко от Анимационерите. Съпорт бандата ще подгрее с 30-минутен сет от изцяло авторски парчета. По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на Остава.
 
БИЛЕТИ за концерта на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Цената на място и в деня на концерта ще е 20 лева. Вратитя се отварят в 19ч., началото е в 20ч. 

Свързани новини

Свилен Ноев – "Minute"

19.08.2019

Остава отбелязват 27 години на сцената

12.08.2019

Свилен от Остава със самостоятелен албум

03.10.2018

Свилен Ноев с първи самостоятелен албум

19.06.2018

Концертът на Остава с нова локация

14.11.2016

Коментари