Най-дълготрайните двойки в Холивуд (снимки)

Дългите и стабилни бракове са много редки сред знаменитостите, най-малко защото много от тях поставят кариерата си пред семейството, пише cinefish.bg. От друга страна, артистичните натури са твърде свободолюбиви, за да се обрекат на някогo за цял един живот. 
 
Но понякога в Холивуд се срещат и двойки, които успяват да устоят на предизвикателствата на времето, кариерата и най-вече суетата, на която са подвластни. Тези двойки вървят дълги години ръка за ръка през житейските трудности, отглеждат децата си и откриват нови светове един за друг – може би докато смъртта ги раздели. 
 
Майкъл Кейн и Шакира Бакш
Заедно: 43 години
Майкъл Кейн за първи път видял Шакира Бакш в телевизионна реклама за кафе. Той абсолютно светкавично бил запленен от нейната красота и се заел с това да намери и покори тази сияйна и прелестна девойка. Така и станало, а връзката им продължава вече 43 години. 
 
Самюъл Джаксън и Ла Таня Ричърдсън
Заедно: 36 години
Техният дългогодишен брак е срещал всички възможни препятствия, които се изпречват на обвързаните двойки. "Когато си бил женен за един човек цели трийсет години и сте пробвали всичко, имаш абсолютното право да кажеш - "всичко да върви по дяволите" и да се измъкнеш. Но също така можеш да кажеш – "всички да вървят по дяволите, извинявай", споделя актьорът. 
 
Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест 
Заедно: 32 години
Когато Джейми Лий Къртис вижда снимката на младия хубавец Кристофър Гест в едно клюкарско списания, тя незабавно казва на приятелката си: "Ще се омъжа за този човек!". Скоро след това те се срещат за пръв път, влюбват се един в друг и се женят. И ако това не е любов от пръв поглед…
 
Кевин Бейкън и Кира Седжуик
Заедно: 28 години
Хубавецът Кевин прекарва дълго време в ухажване на недостъпната Кира. Тя първоначално хич не била въодушевена от възможността да бъде с него. Актьорът обаче никога не се отказал и накрая Седжуик склонила да излезе с него. Какво следва? Две деца и двайсет и осем години дълъг, успешен и щастлив брак. 
 
Хю Лори и Джо Грийн
Заедно: 27 години
Хю Лори и Джо Грийн винаги са се стремели да прекарват колкото си може повече време заедно, дори когато бракът им е преминавал през много тежки моменти на неразбирателство. "Джо и аз се допълваме перфектно. И сякаш чувствам, че през дългите години брак ние всъщност ставаме все по-близки", емоционално споделя Лори.
 
Лиса Кудроу и Майкъл Стърн
Заедно: 21 години
Те се срещат през далечната 1987, но по онова време Лиса не смята, че нещата между тях могат да станат сериозни. Няколко години след авантюрата, те отново се срещат на снимачната площадка на "Приятели". Започват отново да излизат заедно и след време се женят. Двойката има един син. 
 
Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър
Заедно: 19 години
Тази двойка също се опитва да прекара цялото си налично свободно време заедно и затова твърде рядко могат да бъдат забелязани на публични събития и премиери. "Искаме за предпазим нашия крехък съюз от хищническите очи на журналистите и папараците. Може би тези усилия са причина да имаме такава страхотна и дълга връзка", признава Фреди.
 
Джеймс Белуши и Дженифър Слоан
Заедно: 18 години
През 1998 Джеймс Белуши най-накрая намери щастието си като се ожени за Дженифър Слоан. Те са горди родители на две деца. "Жена ми е невероятна! Тя ме научи на най-важното нещо в живота – как да обичам!", откровен е актьорът.
 
Бен Стилър и Кристин Тейлър
Заедно: 17 години
Те се запознават на един купон и съвсем скоро разбират, че са създадени един за друг. Оттогава са изминали цели седемнайсет години  и двамата актьорi са участвали в безброй филмови и телевизионни продукции, като на всичкото отгоре имат и две деца. "Аз като много наивен романтик винаги съм чакал за принцесата в живота ми, търсейки я възседнал бял кон!", казва шегобиецът Стилър.
 
Робърт Дауни Джуниър и Сюзън Левин
Заедно: 13 години
Доста време измина преди тези двамата да се намерят един друг, а така и щастието си. Срещата със Сюзън се оказва чудото в живота на Робърт. Той черпи сила от нейната любов, за да превъзмогне зависимостта си от алкохола и наркотиците. "Две седмици без жена ми? Това е мнооого дълго!", заявява актьорът. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024