Roger Waters тръгва на грандиозно турне, идва и у нас

4 май (петък) 2018 г., 20:00 ч.
"Арена Армеец София"
 
Roger Waters се завръща в Европа през 2018 с новото си забележително турне "Us + Them", в което ще представи както най-великите хитове на Pink Floyd, така и нови песни.
 
Roger Waters – Us + Them ще покаже най-доброто от първокласното творчество на Waters, с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon) както и песни от новия му албум Is This the Life We Really Want?, който беше посрещнат изключително позитивно от критиците.
 
Наименованието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974 и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink Floyd - The Dark Side of the Moon.
 
"Тръгваме на път с ново шоу", каза Roger Waters. "То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега."
 
Легендарните изпълнения на Roger Waters са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио визуална ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.
 
Roger Waters – Us + Them отбелязва първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове в света на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята.
 
Билетите за концерта на Роджър Уотърс ще бъдат налични от 28 септември, на цени от 70 до 180 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на ticketpro.bg и eventim.bg.

Свързани новини

Roger Waters пристига със сина си у нас

26.07.2013

Децата - безплатно на THE WALL

11.07.2013

Пускат по-евтини билети за THE WALL

08.07.2013

Roger Waters ще пее с български деца

02.07.2013