Племенникът на Frank Sinatra открива концерта на Al Bano в София

Майсторът на акустичната китара Tom Sinatra, който е племенник на легендата Frank Sinatra, ще бъде специален гост на концерта на италианската звезда Al Bano със Софийска филхармония в София.
 
На 6 октомври в зала 1 на НДК виртуозният музикант ще завладее публиката с уникалния си талант и присъствие на сцена малко преди Al Bano да изпълни най-големите си хитове - "Felicità", "Libertà", "Sempre Sempre" и много други. 
 
Работил с цял куп знаменитости, сред които звездите Mark Knopfler, Toto Cutugno, Michele Placido, племенникът на Sinatra с майсторство и финес печели сърцата на феновете в цял свят. Във впечатляващата му биография влизат редица награди, сред които и отличие от най-престижния италиански фестивал в Сан Ремо. 
 
С акустичните си сола, страхотният китарист ще допълни магичната атмосфера в зала 1 на НДК. Tom Sinatra няма да бъде единствената изненада за родната публика по време на незабравимия концерт на легендарния певец Albano Carrisi. Редом до великия изпълнител ще излезе синът му Yari, който също е изключително талантлив музикант. 
 
Билети за концерта на Albano Carrisi с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. Събитието е с начален час 20:00.

Свързани новини

Ал Бано и Ромина Пауър все пак ще дойдат

31.03.2022

Концертът на Ал Бано и Пауър наближава

01.10.2021

Al Bano и Romina Power - през ноември

14.01.2021

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

12.05.2020

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

05.03.2020