Утре излиза новият албум на Miley Cyrus, Younger Now

Younger Now е заглавието на предстоящия шести студиен албум на Miley Cyrus, планиран да излезе на 29 септември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Younger Now е първият албум на звездата след страничния й проект Miley Cyrus & Her Dead Petz през 2015 и Bangerz (2013)
 
Younger Now - съдържание:
1. "Younger Now"
2. "Malibu"
3. "Rainbowland" (feat. Dolly Parton)
4. "Week Without You"
5. 'Miss You So Much"
6. "I Would Die For You"
7. "Thinkin'"
8. "Bad Mood"
9. "Love Someone
10. "She's Not Him"
11. "Inspired"
 
 
За създаването на албума Younger Now Miley Cyrus споделя, че е вдъхновена от възобновената си романтична връзка с актьора Liam Hemsworth, след като двамата се сгодяват официално. Песните в Younger Now са написани и продуцирани от Miley Cyrus и Oren Yoel, с когото певицата работи и върху предишните си два проекта. Miley Cyrus добавя, че това е "най-честният" й албум и с песните в него е направила "завръщане към корените си".
 
 
Younger Now съдържа 11 песни, включително и дуетно изпълнение на песента “Rainbowland” със знаменитата кръстница на певицата - кънтри легендата Dolly Parton. От албума до момента са издадени "Malibu" и едноименният "Younger Now", както и IG парчето - “Inspired”. 
 
 
Miley Cyrus е певица, композитор, актриса и активист. Дискографията й включва пет #1 албума включително номинираният за „Грами“ през 2013г. „Bangerz“, станал платинен в САЩ ; пет световни турнета с продадени над 30 милиона билети общо. Miley Cyrus е сред най-популярните артисти в интернет с над 160 милиона абоната в различните дигитални платформи и с над 3 милиарда гледания в канала й във VEVO.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020