Чуй новия сингъл на The Corrs, "SOS" (аудио)

The Corrs се завръщат с едно от най-вълнуващите издания за тази година. Jupiter Calling е продуциран от T-Bone Burnett и ще излезе на 10-ти ноември. Чисто новия сингъл "SOS" излезе на 28 септември.
 
 
Двадесет години след излизането на завладяващия втори албум на групата, Talk On Corners, и две години след обявения за златен албум White Light, The Corrs се завръщат с Jupiter Calling - амбициозен, земен и искрен албум, който гарантира да поднови вниманието и уважението към групата като музиканти, текстописци и иноватори.
 
Jupiter Calling - съдържание:
1. Son of Solomon
2. Chasing Shadows 
3. Bulletproof Love
4. Road To Eden
5. Butter Flutter
6. SOS
7. Dear Life
8. No Go Baby
9. Hit My Ground Running
10. Live Before I Die
11. Season Of Our Love
12. A Love Divine
13. The Sun And The Moon
 
В сърцето на Jupiter Calling е "SOS" - "Song Of Syria" (песен за Сирия), най-искреният и емоционален запис, който The Corrs са правили някога. Обвинение за изселване, съучастие, демонизация и преди всичко израз на вината на майката, изпълнен с удивителни кадри от бежанската криза.
 
"Не пиша за одобрение. Нито пиша, за да подтикна към нещо", коментира Andrea. "Просто това, което се получава, е нещо, за което ме е грижа. Понякога нещата са очевидни, грешни за всеки от нас, насилие след насилие, което не можеш да спреш, но искаш да насочиш светлина към него, не виждате ли? "Song Of Syria" е за моята собствена вина за това, че не правя нищо. Искам да направя нещо с това чувство." 
 
Албумът на The Corrs Jupiter Calling ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Парчето е част от Best Of The Corrs

11.12.2023