Rita Ora пусна новия си сингъл "Anywhere" (видео)

Rita направи грандиозното си завръщане на музикалната сцена с излизането на сингъла "Your Song" през май. Сега тя отново е тук със следващия си запис - "Anywhere". Певицата е съавтор на песента, заедно с Andrew Watt ("Let Me Love You", "It Ain’t Me" и "Havana"). 
 
 
"Anywhere" преплита отличителния модерен стил на Rita с класически елементи от 90-те и ободряваща басова линия. Певицата пише "Anywhere" по време на пребиваването си в Лос Анджелис по-рано тази година. "Бях попаднала в рутина, работейки всеки ден, мечтаех да избягам от града и да отида на пътешествие с приятелите си и да не поглеждам назад никога." 
 
 
"Your Song" се превърна в един от най-успешните сингли на 2017 и стана най-големият ѝ хит в Европа. Парчето събра над 300 милиона слушания в целия свят, които продължават да се увеличават.
 
 
Певицата пусна и втория си огромен хит за годината, благодарение на скорошния си проект с Avicii. Меланхоличният им денс хит "Lonely Together" достигна до топ 3 и донесе на Rita още един успех със слушания на песента в целия свят.
 
И трите сингъла ще бъдат част от предстоящия албум на Rita Ora, който се очаква да излезе следващата година. Записът ще включва песни, по които певицата е работила със Stargate, Julia Michaels и DFA.
 
През следващия месец Rita ще се заеме с премиерна церемония по връчване на награди в Европа. Певицата ще бъде водеща на наградите на MTV EMA, които ще се излъчват на живо от SSE Arena, Wembley, Лондон в неделя, 12 ноември.
 
Певицата направи своя дебют на наградите EMA във Франкфурт през 2012, където изпълни песента си "RIP", а през годините успя да събере осем номинации. Церемонията по награждаване ще се излъчва на живо в целия свят.  

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora ще прекара Коледа в България

17.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020