Рут Колева събира колеги-изпълнители за концерта си в Зала България

Рут Колева ще събер на една сцена музикантите Иво Папазов – Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, рапърът Жлъч и музиканти от Софийската филхармония за своя дългоочакван музикален спектакъл в Зала България на 16 ноември. 
 
След по-малко от две седмици певицата ще представи новия си албум Confidece. Truth. с впечатляващо шоу пред очите на многобройната публика в София. Това ще бъде вторият концерт на Рут в Зала България, след големия успех на разпродаденото й представление през 2015.
 
Събитието на 16 ноември е още една открояваща забележителна крачка напред за Рут Колева. Проектът обединява смело визуалните изкуства с музиката, драматизма с модерното и класическо звучене, за да извлече общия елемент помежду им – любовта към изкуството. На сцената на Зала България, заедно с Рут ще бъдат и музикантите  от нейната лайв банда - Филип Александров – Калвишни, Богомил Енчев – Ударни, Александър Славчев – Китара, Светослав Неделчев (Козмо) – Бас, Волен Милчев – Беквокали, Зорница, Славова – Беквокали, Арнау Фарас – Саксофон, Божидар Василев – Тромбон, Георги Стойков – Тромпет. 
 
Ден след концерта феновете могат да се сдобият и с физическо копие от новия албум на Рут. В няколко интервюта превицата сподели, че това е най-смисленият проект, по който е работила досега. Confidence. Truth съдържа 10 авторски песни, сред които хитовите “Oceans”, “Run” и “Tokyo”. Албумът беше записан в началото на годината в легендарните музикални студиа на RedBull в Los Angeles.
 
Билети за събитието могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Eventim. Местата в залата са ограничени.

Свързани новини

Ladies Of Jazz ще гостуват в Пловдив

22.08.2018

Цветана Манева в клип на Рут Колева

25.01.2018

Рут Колева тръгва на национално турне

22.11.2017

"Синелибри" продуцира Рут Колева

04.09.2017

Рут Колева пусна клипа към "Tokyo"

31.01.2017

Коментари