Излиза саундтракът към анимационния филм, озвучена от Mariah Carey (трейлър)

Вирджиния екърдс/Sony Music представят саундтрак албума към предстоящото издание на Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You". Колекцията излиза на 17 ноември. Седмица по-късно е премиерата на едноименния анимационнен филм, продуциран от певицата и озвучен с гласа й. Саундтрак албумът и филмът включват девет коледни песни, от които четири на Mariah Carey. Филмът "All I Want For Christmas Is You" ще бъде издаден на Blu-ray, DVD и дигитален формат от Universal.
 
 
Специално за албума, Mariah Carey записва чисто новия коледен сингъл, озаглавен "Lil Snowman". В албума са включени още коледните класики на звездата - "Christmas Time Is In The Air Again", "Miss You Most (At Christmas Time)" и "All I Want For Christmas Is You". Саундтрак албумът съдържа и кавър версия на "All I Want For Christmas Is You" на популярната тийн актриса Brianna Yde, както и още коледни песни. 
 
All I Want For Christmas Is You - съдържание:
1. Breanna Yde – "All I Want for Christmas Is You"
2. Mariah Carey – "Lil Snowman"
3. Mariah Carey – "Christmas Time Is In The Air Again"
4. Isaac Ryan Brown – "Wild & Crazy Christmas"
5. Mariah Carey – "Miss You Most (At Christmas Time)"
6. Mariah Carey – "All I Want For Christmas Is You"
7. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – "Mariah’s Christmas Theme"
8. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – "Jack’s Suite"
9. Richard Evans, Matthew Gerrard, & Marco Luciani – "Mariah and Jack Medley"
 
За филма: Когато малката Mariah (в ролята Yde) вижда кученцето "Принцеса" в зоо-магазин, вече знае какъв подарък иска за Коледа! Но преди нейната коледна мечта да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо, на малката Mariah е поверена грижата за кучето на чичо й - рошавият пакостник Jack или най-непослушното куче на света, както ще се окаже. Jack превръща подготовката за коледните празници за Mariah и нейното семейство в неподозирана серия от препятствия и приключения... Вдъхновен от евъргрийна и популярната едноименна детска книжка, "Mariah Carey - All I Want for Christmas is You" заедно с с музиката и гласа на Mariah Carey - ще се превърне сред най-предпочитаните семейни филми за деца и възрастни около Коледните празници.

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020