Графа отново на сцената на клуб "Терминал 1"

Графа се завръща на сцената на столичния "Терминал 1" със своята лайв група. Предстоящото събитие е на 2 декември (събота), като заедно с изпълнителя, на сцената ще свирят музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Мирослав Иванов, Васето Крумов, Александър Обретенов, Краси Тодоров и Венци Трифонов. До събитието остават по-малко от две седмици, а билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim. 
 
Концертите на Графа в "Терминал 1" традиционно се превръщат в събития със собствен характер и неповторима атмосфера. Предишните му три участия бяха напълно разпродадени, а публика показа, че може да танцува неуморно по време на цялото изпълнение. 
 
На 2 декември Графа ще представи своите нови песни, сред които и последния си сингъл "Надежда", който излезе съвсем скоро. Той посвети песента и видеоклипа на борбата срещу насилието над медици. На 2 декември парчето ще прозвучи за пръв път на живо пред феновете в София.
 
Концертът в клуб "Терминал 1" е един от последните на Графа за тази година. 2017 донесе на изпълнителя многобройни емоции и успехи. След грандиозния концерт в зала Арена Армеец през април и мащабното национално турне, през есента Графа и Михаела Филева участваха в голям музикален фестивал в Чикаго, където пяха пред развълнуваните си сънародници отвъд океана. 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023