Kelly Clarkson: "Няма да отслабвам, така съм щастлива!"

Kelly Clarkson смята, че теглото й в момента е отражение на щастието, което изпитва в живота си и няма никакво намерение да става отново слаба, пише bgnes.com. 
 
"Когато съм дебела, аз съм щастлива. Хората си мислят: "О, нещо й става. Та тя напълнява", а на мен ми иска да и кажа, че това пресъздава щастието в моя емоционален свят", каза хитовата изпълнителка. "Ако оформяш живота си по това, което другите хора очакват от теб, то ти ще бъдеш в постоянно състояние на паника в опита си да им угодиш" коментира още Clarkson, а тя определено има опит с това чувство. 
 
Наскоро тя разкри пред медиите, че натискът да поддържа фигурата си по-слаба след успеха на албума Breakaway през 2004 я е накарало да мисли сериозно за самоубийство. "Когато бях наистина слаба, исках да се самоубия. Бях толкова нещастна, и отвън, и отвътре, цели 4 години. Но на никого не му пукаше, защото бях издържана естетически", разказа тогава изпълнителката и уточни, че именно смазващите изисквания за външния вид са я накарали временно да се откаже от мечтата си и да слезе от музикалната сцена. 

Свързани новини

Kelly Clarkson - "Meaning Of Life"

16.05.2018

Kelly Clarkson ще бъде водеща на BМА'18

18.04.2018

K. Clarkson - "I Don’t Think About You"

21.03.2018

Kelly Clarkson - "Meaning Of Life"

23.10.2017

Kelly Clarkson издава нов албум

19.09.2017

Коментари