Концертен албум на Barbra Streisand излиза през декември

Новият проект на Barbra Streisand – The Music…The Mem’ries…the Magic! ще излезе на 8 декември. Днес се състоя още една премиера в ефира на интерактивната видео платформа Netflix  - филмът "Barbra: The Music…The Mem’ries…the Magic!". Филмът е изключителен документален разказ, проследяващ последното турне на иконата, състояло се в 13 американски града, както и подготовката й за концертния албум. 
 
 
The Music…The Mem’ries…the Magic! - съдържание:
1.     People Overture (Entrance)
2.     The Way We Were
3.     Everything
4.     Being At War With Each Other
5.     No More Tears (Enough Is Enough)
6.     Evergreen 
7.     You Don’t Bring Me Flowers
8.     Being Alive
9.     Papa, Can You Hear Me?
10.   Pure Imagination
11.   Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) с Anthony Newley
12.   Losing My Mind
13.   Isn’t This Better
14.   How Lucky Can You Get
15.   Don’t Rain On My Parade
16.   People
17.   Climb Ev’ry Mountain с Jamie Foxx
18.   Happy Days Are Here Again
19.   I Didn’t Know What Time It Was
 
The Music…The Mem’ries…the Magic! ще бъде издаден в две версии: единичен компактдиск включващ 19 песни, селектирани от изключителната концертна програма на турнето и двоен компактидск със запис на цялата концертна програма. Barbra Streisand ще ни отведе зад кулисите и ще ни разкрие творческия процес при създаването на последния й #1 албум ENCORE Movie Partners Sing Broadway (тя е единственият звукозаписен артист в историята на индустрията с #1 албуми в продължение на шест десетилетия!). Международният списък от гост музиканти в ENCORE, издаден преди финала на турнето през 2016, е повече от впечатляващ: Alec Baldwin, Chris Pine, Jamie Foxx, Melissa McCarthy, Anne Hathaway, Hugh Jackman и други.  
 
Турнето на Streisand получи изключително положителни отзиви от музикалните издания и критика в САЩ. Билетите за всички 13 дати бяха разпродадени за минути. Специалният концерт, продуциран от Netflix, "Barbra: The Music…The Mem’ries…the Magic!" е под режисурата на Jim Gable и Barbra Streisand, а сценарият е дело на Barbra заедно с Jay Landers и Richard Jay-Alexander. 

Свързани новини

Barbra Streisand - "Don’t Lie to Me"

11.10.2018

Barbra Streisand пуска нов албум

02.10.2018

Barbra Streisand с албум от Бродуей

10.08.2016

Barbra Streisand изкара 2 млн. за час

13.11.2013

Коментари