Rita Ora е замразила яйцеклетките си

Rita Ora е замразила яйцеклетките си, за да запази шансовете си някой ден да има дете. 
 
26-годишната певица, която се среща със сина на китариста на Rolling Stones Ronnie Wood – Tyrone, призна, че е взела решението да замрази своите яйцеклетки преди около година, доверявайки се на съвета на доктора, който я посъветвал, че ако реши да забави тази стъпка, ще има на какво да разчита.
 
Rita мечтае да има голямо семейство някой ден и сега е много по-уверена, че това ще възможно дори да не забременее в близко бъдеще. В скорошно интервю тя казва: "Скоро навършвам 27 години. Мислех за деца още когато бях на 20. Може би съм хипохондрична, но винаги съм искала голямо семейство. Семейният ни лекар ми каза "Мисля, че трябва да замразиш яйцеклетките си. Сега си в перфектно здраве и точно сега е моментът, защо не отметнеш това, та после да няма за какво да се притесняваш?"
 
Певицата признава, че някои хора може би мислят, че решението и е "лудост", но въпреки това на нея й се струва съвсем правилно: "Мисля, че зависи от убежденията на хората, а аз силно вярвам, че трябва да използваме всички възможни ресурси и да взимаме максимума от тях. На 26 съм и знам, че хората може би ще кажат "Боже, тя е толкова млада". Може би това ме прави луда, но аз просто исках сигурност."

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora ще прекара Коледа в България

17.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020