Gerard Butler си осинови българско бездомно куче

Gerard Butler осинови ново куче, след като се влюби в него, докато снимаше филм в България. 
 
48-годишният актьор пусна в Instagram снимка на новото попълнение на семейството. В описанието актьорът обяснява как е попаднал на кучето: "Благодарен съм за новото кученце в живота си. Тя беше бездомна, докато снимахме филма в една планина в България. Открадна ми сърцето." Gerard все още не е разкрил името на новия си любимец. 
 
 

Thankful for a new wee doggie in my life. She was a stray while I was filming up a mountain in Bulgaria. Stole my heart.

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

 
Не за първи път филмовата звезда се сдобива по този начин с някое животно. Преди това той имаше мопс, наречен Lolita и в разговор с водещия Seth Meyers заяви, че не си е и помислял колко смешно ще изглежда, когато 2-метровият актьор изведе малкото си кученце на разходка. 
 
"Тя е малък красив мопс", каза Gerard по време на интервю през 2014. "Странно е, защото никога не съм се замислял колко малка е тя, но когато я видях, се влюбих в нея и я осинових. После обаче видях първите папарашки снимки как се разхождаме - тя едва ми стигаше до глезените и сякаш с казва "Какво правим тук заедно?"
 
Любовта на Gerard към животните никога не е била тайна - в снимките му в социалните мрежи любимците му често регистрират присъствие.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024