Албумът на Anne-Marie е вдъхновен от разбито сърце

Новият албум на Anne-Marie е бил вдъхновен от разбитото й сърце. 26-годишната изпълнителка разкри как сърдечните терзания са й помогнали да създаде предстоящия си албум, който се очаква през 2018.
 
"Когато съм щастлива и в добро настроение, аз просто търся други неща, които се свързват с мен на друго ниво", казва Anne-Marie. "Говоря с приятелите си и виждам как се чувстват, какво се случва с живота им. Ровя в YouTube и търся речи на активисти. Имам много песни в албума ми за това какво се случва по света и какво е да растеш като жена."
 
Британската звезда - която вече направи хитови колаборации с Clean Bandit и Sean Paul - смята също така, че звученето на новия й албум ще изненада някои от феновете й. В интервю за сп. "NME" Anne-Marie споделя: "Мисля, че някои от песните ще шокират хората, в зависимост какво са слушали преди. Но има хора, които са ме гледали на живо и знаят какъв човек съм, знаят какви теми ме вълнуват. Надявам се, че хора от всяка възраст могат да се свържат с музиката ми по някакъв начин."
 
Ed Sheeran е гост-изпълнител в новия албум на Anne-Marie и тя признава, че е била вдъхновена и от неговия професионален успех. "Всеки, с когото съм говорила, е изумен, че става дума просто за едно момче и една китара", казва тя. "Всичко, което е нужно, за да бъде абсолютно запленен цял стадион, е просто той. Невероятно е да се види. Истината е, че той има изключително присъствие, невероятни текстове и това е, с което хората се усещат свързани. Не му трябва нищо друго."

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Ан-Мари се отказва от музиката

01.09.2021

Най-добрата нова музика (19-25.07.21)

26.07.2021

Новите албуми тази седмица

23.07.2021