Jamie Lawson пусна благотворителен коледен сингъл (аудио)

Jamie Lawson, първият артист, подписал с лейбъла на Ed Sheeran - Gingerbread Man Records, пусна благотворителна песен, в подкрепа на коледната кауза Walking With The Wounded. Парчето "Footprints In The Snow" ще помогне за събирането на четвърт милион паунда за кампанията Walking Home for Christmas. Тази благотворителност ще промени живота на повече от 400 бивши военнослужещи, след като достигне крайната си цел. 
 
ЧУЙ "FOOTPRINTS IN THE SNOW" ТУК
 
"Много съм горд, че бях поканен да изпея тази песен. Работата на Walking With The Wounded за бившите военнослужещи е вдъхновяваща и променя животи. За мен е чест да издам този сингъл, с цел да привлечем внимание към кампанията за набиране на средства и да променим живота на стотици хора", споделя Jamie.
 
Последните две години носят вихрушка от събития за родения в Плимът музикант. Той достигна до номер едно с високо оценения си едноименен албум и се присъедини към One Direction като подгряващ на прощалното им турне през есента на 2015. Като обобщение на невероятния му успех, Lawson получи престижната награда Ivor Novello за най-добра песен (музикално и текстово) през 2016. Към момента той има над 150 милиона търсения в Spotify, повече от 30 милиона гледания в YouTube и е продал над милион копия от успешния си хит "Wasn’t Expecting That". 
 
Lawson наскоро издаде втория си албум, Happy Accidents, на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Ed Sheeran вече сам търси таланти

21.07.2015