Концертът на Thomas Hampson в зала "България" се мести през май

Концертът на Thomas Hampson и Софийската филхармония, който трябваше да се състои на 14 декември, се отлага. Причината е заболяване на артиста, което не позволява дългоочакваното събитие да се състои на обявената дата.
 
Добрата новина е, че въпреки натоварения му календар, Thomas Hampson вече е потвърдил нова дата за София - 16 май 2018. Закупените билети ще важат без нужда от презаверяване.
 
За всички, които вече са се сдобили с пропуски за концерта на Thomas Hampson, Софийската филхармония предлага алтелнатива за вечерта на 14 декември, когато могат да посетят концерта "С музиката на Джон Уилямс" на символичната цена от 5 лева. Същата цена на билета ще важи и за още един редовен концерт по избор от програмата на филхармонията в периода януари-юни 2018. За да използвате намалението, е достатъчно да предоставите своя билет за преместения концерт на Thomas Hampson на касата на зала "България".
 
Диригент на концерта "С музиката на Джон Уилямс" ще бъде Найден Тодоров, а в зала "България" ще прозвучат култовите теми от филмите "Междузвездни войни", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Джурасик парк", "Сам вкъщи", "Супермен" и "Извънземното", при това в изпълнение на цял симфоничен оркестър.

Свързани новини