Найден Тодоров ще дирижира "Вечер с музиката на John Williams"

На 14 декември любителите на виртуозната филмова музика ще имат възможността да се насладят на една специална "Вечер с музиката на John Williams" от 19:00ч. в зала "България".
 
По време на концерта ще прозвучат впечатляващите теми от филмите "Междузвездни войни", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Джурасик парк", "Сам вкъщи", "Супермен" и "Извънземното" с диригент Найден Тодоров заедно с оркестъра и хора на Софийска филхармония. 
 
John Williams е сред най-известните, награждавани и успешни композитори на нашето време с над 40 номинации и 5 награди "Оскар". Едва ли има дете или възрастен почитател на филмовата музика, който не би искал да чуе на живо шедьоврите на John Williams, при това в изпълнени от симфоничен оркестър.
 
Напомняме, че всички притежатели на билети за концерта на Thomas Hampson, който се премести на 16 май догодина, могат да присъстват на събитието "Вечер с музиката на John Williams" на символичната цена от 5лв.  За да се възползвате от намалението е необходимо да покажете своя билет на касата. Подробности - на касата зала България.

Свързани новини

"Нема к‘во" с шоу в "Сълза и смях"

15.02.2019

Спектакъл: смесена и виртуална реалност

11.02.2019

Наближава премиерата на "Лунните деца"

11.02.2019

Наближава премиерата на "Иначе казано"

17.12.2018

"Rock the Operа" ще разтърси НДК

04.12.2018

Коментари