Moby с нов албум през пролетта, чуй първия сингъл (видео)

Richard Melville Hall, известен под артистичния си псевдоним Moby, обяви излизането на предстоящия си албум и представи първия си сингъл от него, "Like a Motherless Child", информира bgnes.com. 
 
 
От профила на Moby в социалната мрежа "Фейсбук" стана ясно, че новият му албум ще се казва Everything Was Beautiful and Nothing Hurt и ще излезе на 3 март идната година. Както по-наблюдателните фенове забелязаха, а и самият Moby анонсира, заглавието е цитат от една от любимите книги на известният музикант, а именно - "Кланица 5" на Kurt Vonnegut. 
 
В новия си проект се очаква изпълнителят да се завърне наново към музикалните стилове, с които всъщност се прочу, а именно соул, трип-хоп и госпъл, както и да акцентира върху темите за "духовността, индивидуалността и скръбта по изгубената човечност". За това свидетелства и първият сингъл от предстоящия му албум, "Like a Motherless Child" - модерна интерпретация на традиционната госпъл песен, станала популярна по времето на робството в южните американски щати. В парчето в дует с Moby е талантливата соул певица Raquel Rodriguez. 
 
Everything Was Beautiful and Nothing Hurt - съдържание:
01. Mere Anarchy 
02. The Waste Of Suns 
03. Like A Motherless Child 
04. The Last Of Goodbyes 
05. The Ceremony Of Innocence 
06. The Tired And The Hurt 
07. Welcome To Hard Times 
08. The Sorrow Tree 
09. Falling Rain And Light 
10. The Middle Is Gone 
11. This Wild Darkness 
12. A Dark Cloud Is Coming 
 
Разбира се, Moby не обръща гръб на силно изявените си политически позиции и на борбата си за защита на правата на животните, като и този път намира начин да ги афишира. Пример за това е обложката на предстоящия му 15-ти студиен албум, която представлява снимка на баща в костюм, четящ заедно със сина си "Кланица 5". Иронията е, че двамата са съответно с глави на бик и на младо теле. Предполага се, че всъщност на снимката е изобразен американският президент Donald Trump. 

Свързани новини

Moby - "Mere Anarchy"

02.02.2018

Moby & Mark Lanegan - "Lonely Night"

19.04.2013

Моби: "Фенкю, Фенкю, Фенкю!"

15.08.2011