Destiny Quartet със своя версия на "Усещане за жена" (видео)

Музика, мода и страст се преплитат в новия проект на Destiny Quartet. В зашеметяващо видео четирите дами представят оригинален прочит на "Por una Cabeza" – темата от кино класиката "Усещане за жена". 
 
 
Наред с подаръка за меломаните, виртуозните грации този път разкриват малко повече за себе си и като личности зад кулисите на бляскава фотосесия. Лори, Гери, Звезди и Ивелина от Destiny Quartet се превъплътиха в ролята на модели, за да представят вечната страст на всяка жена – бижутата. 
 
С визията си музикантките отправят посланието, че женствеността е хармония, естественост и чувственост, а красотата на жената е по-истинска, когато идва от душата й. Тяхната философия следва убеждението, че една от главните цели на един накит, освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените и да ги предава от поколение на поколение... също как музиката. 
 
Този година е изключително успешна за грациите от Destiny Quartet. Техните качества вече многократно са забелязани на редица международни сцени. През юни четирите красавици станаха част от сериала "Страсти в Тоскана" и записаха музиката към четвъртия му сезон. 
 
Благодарение на саундтрака "Rosso Mille Miglia", Destiny Quartet впечатлиха италианския композитор Riccardo Rossini и бяха препоръчни лично от него за престижно събитие в Сирмионе. На музикалния форум Destiny Quartet бяха аплодирани от Flavio Briatore и легендарната певица Tina Turner. 

Свързани новини

Destiny Quartet c шоколадов албум

10.01.2019

Destiny Quartet с над 1 милион гледания

27.11.2018

Tina Turner аплодира Destiny Quartet

12.10.2017