Lady Gaga ще пее две години в Лас Вегас

Някога постоянното пребивавяане в Лас Вегас маркираше безвъзвратния залез в кариерата на един изпълнител. Това обаче отдавна не е така - сега сцените на Града на греха се пълнят с най-актуалните имена в музиката, като последното попълнение в редиците на Britney Spears, Jennifer Lopez, Backstreet Boys, Ricky Martin и Pitbull е Lady Gaga.
 
31-годишната изпълнителка подписа договор за серия концерти в развлекателния комплекс MGM Park Theatre за впечатляващите 1 милион долара на шоу, което ще й донесе над 75 милиона в края на двугодишния договорен престой. И макар това да е без съмнение изгодна сделка за нея, то маркира и нова ера в забавната индустрия на Вегас.
 
Смята се, че повратът се дължи на двугодишното пребиваване във Вегас на шоуто "Piece of Me" на Britney Spears, което донесе над 135 милиона в продажби от билети и върна на Лас Вегас ореола на модерно място, благодарение на огромното количество млади хора, които дотогава смятаха дестинацията за подходяща само за родителите им. 
 
Lady Gaga обаче не смята да даде лесно короната и заяви, че концертите й - в които понякога сменя над 20 различни тоалета на вечер, ще бъдат “нещо, което Вегас никога не е виждал в историята си”. Тя сподели и че за нея е чест да се изявява в “земята на Elvis, Tony Bennett и Frank Sinatra, Rat Pack, Elton John, Judy Garland и Liza Minnelli”, и добави: “Цял живот мечтая да бъда момиче на Вегас, нямам думи да опиша радостта си.”

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021