Sting и Shaggy записаха дуетния сингъл “Don’t Make Me Wait” (аудио)

Sting и Shaggy зарадваха многобройните си фенове по цял свят с новината за съвместно парче. Сингълът е озаглавен “Don’t Make Me Wait” и ще излезе на 2-ри февруари. На 7-ми януари ще бъде заснето официалното видео него. 
 
Идеята за парчето се ражда от любовта на двамата изпълнители към Ямайка, музиката, населението и културата на островната държава. Записът е реализиран в края на 2017, а по време на работата в студиото Sting и Shaggy буквално постигат симбиоза по отношение на ритъм, текст и музика. Музикален продуцент на парчето е Sting International – продуцент на всички световни #1 хитове на Shaggy ("It Wasn't Me", "Angel", "Boombastic" и "Oh Carolina").
 
Тази събота артистите ще представят “Don’t Make Me Wait” на живо в сърцето на Ямайка пред 20 хил. души на благотворителния концерт “Shaggy & Friends” за подпомагане на детската клиника Bustamante Hospital в столицата на страната Кингстън. 
 
ЧУЙ ОТКЪС ОТ ДУЕТА ТУК
 
Преди броени дни, при гостуване в най-голямата радиостанция в Ямайка - Irie FM, Shaggy представи на слушателите откъс от “Don’t Make Me Wait”. Популярният реге диджей и водещ на предаването DJ Bones е толкова развълнуван от предстоящия проект и пуска откъса 3 пъти, след което Shaggy спонтанно се включва на живо от студиото с акапелно изпълнение на своята партия.

Свързани новини

Sting се завръща у нас с два концерта!

14.12.2017

Днес излиза новият албум на Sting

10.11.2017

Sting в София

14.09.2017

Всички солови албуми на Sting на винил

12.06.2017

Sting пристига за концерт у нас

30.05.2017

Коментари