Lily Allen пусна видеото към парчето "Trigger Bang" (видео)

Lily Allen представи видеото към новия си сингъл "Trigger Bang" с участието на Giggs, и обяви излизането на предстоящия си нов албум No Shame в началото на лятото тази година. Певицата също така обяви, че ще има няколко концерта във Великобритания през март, като се очаква да обяви още няколко в Европа и САЩ.
 
 
Режисирано от обичайния сътрудник на Giggs, Myles Whittingham в Лондон, видеото към "Trigger Bang" представя младите версии на Lily и Giggs, радващи се на успеха, на фона на характерни остри забележки и иронична игра на думи на Lily. "Trigger Bang" е продуцирано от Fryars, който е работил с Lily като текстописец и продуцент през последните няколко години, и е първото парче от предстоящия ѝ албум No Shame.
 
Lily ще направи концерти във Великобритания за пръв път от 2015 този март. Lily Allen има 3 сингъла номер едно във Великобритания, два албума номер едно, както и продажби от над 5 милиона копия в света. Певицата също така участва в парчето "Cigarettes and Cush" от високо оценения албум на Stormzy Gang Signs and Prayer
 
Албумът No Shame на Lily Allen ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Lily Allen - "Trigger Bang"

12.12.2017

Lily Allen поддържа лице с фитнес

20.07.2015

Lily Allen - “As Long As I Got You”

31.07.2014

Lily Allen отслабнала с... чипс

29.07.2014

Lily Allen предизвика разследване

28.07.2014