Мария Илиева показа клипа на сингъла си "Всичко" (видео)

Новият сингъл на Мария Илиева – "Всичко" направи впечатляваща интернет премиера, придружена с емоционален лайв чат в Instagram профила на певицата @maria_ilieva_official.
 
 
Непосредствено преди премиерата на "Всичко" бременната Мария Илиева разкри онлайн на феновете си подробности от снимачния процес и ги зарадва с ексклузивно първо слушане на песента. "Както знаете, премиерата на "Всичко" е в един от най-хубавите моменти в моя живот, но обстоятелствата не ми позволяват да гостувам на медиите. Затова реших да направя тази онлайн среща с вас, защото вие винаги сте до мен и винаги ми е много приятно да общуваме", сподели Мария в началото на чата. 
 
Още с обявяването на заглавието на песента – "Всичко", фенове усетиха препратка между него и това на един от емблематичните хитове на Мария Илиева – "Нищо". Изненадата се оказа още по-голяма, защото в текста на "Всичко" се открои култовата фраза "и мен ако нямаш, значи нямаш нищо".
 
Автори на песента са Мария Илиева и Николай "EXC" Николов, а режисьор на видеото е Виктор Антонов-Rikk. Лентата провокира с иновативни похвати, каскади и спецефекти, а в главните роли са Звезделина Иванова и Стоян Цветков. Дрифтът е дело на Николай Николов-Киндо. 

Свързани новини

Мария Илиева издава best of албум

07.11.2018

Мария Илиева - "Не си готов"

29.06.2018

Мария Илиева - "Не си готов"

22.06.2018

Мария Илиева роди първата си рожба

25.01.2018

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017

Коментари