Celine Dion отново анулира концерти

Celine Dion имаше само една идея: да празнува 50-годишния си юбилей на сцената. Но това няма да стане, пише bgnes.com. 
 
Вече няколко месеца канадската певица периодично анулира част от концертите си заради здравословни причини. Феновете смятаха, че вече всичко е приключило и че звездата се е възстановила. Но за жалост екипът на Celine съобщи, че тя няма да може да изнесе концерти през март и април. 
 
"С голямо съжаление съобщаваме ви, че спектаклите на Celine предвидени между 27 март и 18 април се анулират", се казва в съобщението. В страницата на Фейсбук екипът обяснява още: "Повече от година Celine страда от разстройство на средното ухо, известно като "Eustachian Patulous Trunk", което нарушава слуха и прави пеенето изключително трудно. До сега Celine успяваше да облекчи симптомите благодарение на терапии и лечение с капки. Но през последните седмици тези терапии вече не са ефикасни и Celine е принудена де се подложи на хирургическа операция". 
 
Celine е силно разстроена и не закъсня да се извини на страницата си на Фейсбук. Тя се надява, че феновете й ще и простят. "Напоследък нямам късмет... пише тя. Толкова силно желаех да се върна на сцената, но ето че отново съм болна. Извинявам се на всички, които са планирали пътуване до Лас Вегас, за да присъстват на шоуто. Знам колко всичко това е разочароващо. Много съжалявам", пише Celine.

Свързани новини

Céline Dion - “Flying On My Own”

11.06.2019

Céline Dion анонсира световно турне

04.04.2019

Правят филм за живота на Céline Dion

18.02.2019

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Céline Dion - "Ashes"

04.05.2018

Коментари