Последни детайли преди шоуто на Foreigner в Русе

Броени дни ни делят от първата паметна среща на русенската публика с Foreigner. Самата група ще даде всичко от себе си на 8 май в зала Арена Русе, тъй като пази невероятни спомени от българската публика при предишната си визита у нас.
 
Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба в мрежата на eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Свободни седящи места вече няма, но ако побързат, феновете на бандата все още могат да си закупят правостоящи билети на цена от 50 лева.
 
В зала Арена Русе няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде свалена от тук
 
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала на Арена Русе. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Шоуто на легендарната банда Foreigner е с начален час 20 часа, а вратите отварят в 18.30 часа.

Свързани новини

Foreigner остават в София още два дни

30.04.2018

Foreigner в сянката на Оскарите

25.01.2018

Foreigner със специален коледен поздрав

14.12.2017

Foreigner се събират в оригинален състав

14.11.2017

Foreigner празнуват юбилея си у нас

07.11.2017