Sylvester Stallone се завръща в "Рамбо 5"

Никога не казвай никога в Холивуд. След като преди няколко години Sylvester Stallone обяви, че приключва с John Rambo, поне пред камерата, стана ясно, че той ще се завърне към една от коронните си роли, пише cinefish.bg. 
 
Екшън легендата ще участва в "Рамбо 5", но засега не е ясно дали ще се заеме и с режисурата. Matt Cirulnick е автор на сценария, заедно със самия Stallone, а продуцент ще е Avi Lerner, с когото актьорът работи по поредицата "Непобедимите". 
 
Според сюжета, John Rambo работи в ранчо близо до мексиканската граница. Негова стара приятелка и мениджър на имота го моли за помощ, след като внучката й изчезва, докато купонясва в Мексико. Оказва се, че тя е станала жертва на секс трафик, организиран от един от най-жестоките местни картели. Rambo моментално ще се заеме да му разкаже играта, макар че за целта ще трябва да се изправи срещу неговия могъщ и безмилостен шеф.
 
Снимките на новата част от поредицата са планирани за септември в Лондон и Канарските острови, а голяма част от тях ще са в България. Приключенията на Rambo стартират през 1982, благодарение на режисьора от български произход Ted Kotcheff и неговия култов хит "Първа кръв". 
 
Stallone участва и режисира последната част през 2008, а в момента работи по друго продължение – "Крийд: Сърце на шампион".

Свързани новини

Jodie Foster с римейк на "Жена на война"

12.12.2018

Ново начало за "Заразно зло"

11.12.2018

Кайло Рен с нова маска в "Епизод IX"

04.12.2018

"Мисията невъзможна 7" e в космоса

29.11.2018

"Вездесъщият" с успешно представяне

20.11.2018

Коментари