"Live It Up" ще повдига настроението на Световното първенство по футбол

"Live It Up" е официалната песен на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия през юни и юли.
 
Сингълът събира някои от най-успешните съвременни артисти - световноизвестният актьор, изпълнител, композитор и носител на наградата Грами - Уил Смит, заедно с един от най-успешните латино ърбан и регетон артисти, също носител на Грами – Ники Джем, и поп сензацията от Албания Ера Истрефи.
 
Изпълнителите се обединяват в парчето "Live It Up" - официалната песен за световното първенство по футбол, което започва на 14 юни. Музикален продуцент на сингъла е супер успешният  DJ и композитор Diplо, който казва: "За мен е удоволствие и чест да напиша и продуцирам тази песен. Никога до момента не съм участвал в толкова разнообразен творчески екип от артисти от различни жанрове и континети, които се обединиха в отбор и създадоха страхотна атмосфера в песента".
 
Преди дни, Ники Джем, Уил Смит и Ера Истрефи приключиха снимките на видеото към сингъла. Видеото на "Live It Up" е реализирано в Будапеща, където в момента се снима на най-новия филм с участието на Уил Смит.
 
Звездите ще се съберат на живо на 15-ти юли на олимпийския комплекс "Лужники" в Москва, където ще изпеят "Live It Up", за да отпразнуват финала на първенството. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионнни зрители от целия свят.
 
Премиерата на официалното видео към "Live It Up" ще се състои на 7-ти юни, 2018г.
 

Свързани новини