Любо Киров с премиера на новия си албум и сингъла "Още от теб" (видео)

Излезе Както преди - третият самостоятелен албум на Любо Киров. Създаден само за 4 дни в началото на януари тази година, той включва 11 записа, от които 8 нови песни, два ремикса (на синглите "Още от теб" и "Целият живот си ти") и една радио версия ("Още от теб"). 
 
Както преди - съдържание:
1. Още от Теб
2. Само Ти
3. Ти можеш
4. Летим
5. Както преди
6. Всичко се повтаря
7. Целият живот си Ти
8. Всички пътища водят към Теб
9. Още от Теб (Remix)
10. Целият живот си Ти (Remix)
11. Още от Теб (Radio version)
 
По традиция Любо е написал всички текстове и е съавтор на музиката и аранжиментите на песните, заедно с Маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Публиката познава Любо и като талантлив барабанист, но за първи път той записва всички партии на барабаните в свой албум.
 
"Както преди е най-честното нещо, което съм правил за хората и за самия себе си чрез музиката! Това е едно завръщане към онова "там", където всичко е истинско и искрено, където всичко има смисъл. В него силно се усеща вкусът за поп и рок музиката, която ме е вдъхновявала през годините. Албумът е по-зрял от всеки друг мой проект досега", коментира Любо Киров.
 
 
Премиера на албума пред публика Любо ще направи на старта на лятното си национално турне в Античния театър в Пловдив на 14 юни. По време на концерта изпълнителят ще бъде на сцената с Маестро Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023