Andrea Bocelli се завръща с нов албум и триезичен сингъл от него

Тенорът Andrea Bocelli обяви новия си албум – първият му студиен проект с изцяло нови песни след 14 години. Световната премиера на изданието е 26 октомври 2018. 
 
Редом с ненадминатия талант, скромността на Bocelli е сред качествата, които го определят като една от най-големите звезди в историята на класическата музика – изпълнявал песни пред Папата, президенти и кралски семейства, изнасял велики концерти в много от най-престижните концертни и оперни зали и реализирал над 80 милиона албуми в световен мащаб. 
 
С новия си албум Bocelli се завръща към корените си с интимна колекция от песни, които са тържество на любовта, вярата и семейството. Записите на песните са направени в дома на изпълнителя в Италия, а музикален продуцент на проекта е легендарният Bob Ezrin (Pink Floyd, Lou Reed).
 
ЧУЙ ТРИТЕ ВЕРСИИ НА НОВИЯ СИНГЪЛ ТУК
 
Bocelli записва първата песен от албума на три езика. "If Only" / "Qualcosa più dell’Oro" / "Tú eres mi Tesoro" е създадена в съавторство с Francesco Sartori и Lucio Quarantotto, чието дело са и някои от най-големите хитове на Bocelli, включително "Con Te Partirò" ("Time To Say Goodbye"). Песента излиза за първи път преди 20 години и се превръща в един от най-продаваните сингли на всички времена. Част от песните в новия албум са посветени на семейството на певеца и са отражение на неговата духовна същност. 
 
е албум за сърцето и душата, позитивизма и семейството, мелодията и магията. Поради тази причина Bocelli избира толкова просто, но силно заглавие. “Във времето, в което живеем днес, твърде често казваме "Не". Но "Да" е думата, която изричаш, когато целуваш някого за първи път, когато си съгласен, когато искаш да накараш някого да се почувства добре. Поради хиляди причини "Да" е думата – израз на позитивната, силната, човешка емоция.”
 
И така, в годината, в която празнува своя 60-ти рожден ден, Andrea Bocelli с гордост се завръща там, от където започва всичко. Новият му, необикновен албум ни дава възможност да надникнем в личния свят на един необикновен артист и световна икона.  

Свързани новини

Ed Sheeran - "Amo Soltanto Te"

26.02.2019

Andrea Bocelli дебютира под # 1

06.11.2018

Андреа Бочели се похвали с рекорд

16.10.2018

Nicole Scherzinger в турнето на Bocelli

06.04.2016

Андреа Бочели отново идва напролет

08.10.2013

Коментари