Jason Mraz обяви излизането на албума Know. и пусна сингъла "Unlonely" (аудио)

Jason Mraz обяви излизането на дългоочаквания си нов студиен албум. Know. ще може да се намери навсякъде от петък 10-ти август. Албумът е продължение на записа от YES! (2014) и е първият пълен студиен запис на Mraz от 4 години. Заедно с обявяването на албума Know., изпълнителят пусна и ново парче "Unlonely", което може да се намери на всички дигитални платформи. 
 
 
Част от албума Know. е настоящият хит на Mraz "Have It All". Парчето има над 4,5 милиона слушания само в Щатите. "Have It All" наскоро се сдоби и с акустична версия. Идеята за "Have It All" идва след като Mraz получава и превежда благословия от будистки монах по време на посещението си в Мианмар през 2012. Официалното видео към песента има над 5 милиона гледания в YouTube. Режисиран от дългогодишния сътрудник на певеца Darren Doane, клипът улавя духа на песента, чрез разходка из родния град на Mraz Ричмънд, Вирджиния, заедно с ученици от "School of the Performing Arts in the Richmond Community" и "Turnaround Arts", както и актьорите Katie Grober и Greg Grunberg.
 
 
Know. ще бъде предшестван от специално събитие с помощта на Fathom Events, в избрани кина в САЩ на 7-ми август. Филмът "Jason Mraz – Have It All The Movie" ще разкаже историята на Know. с документални кадри, режисирани от Darren Doane заедно с чисто нови записи от концерти, които ще бъдат заснети това лято в Лос Анджелис. Билетите ще бъдат в продажба от 29-ти юни. Закупилите билети онлайн или чрез мобилното приложение ще имат възможността да получат дигитално копие на новия албум на Mraz Know. на 10-ти август, след събитието. 
 
Освен това, в подкрепа на албума си Jason ще предприеме дългоочакваното си северноамериканско лятно турне "Good Vibes", в което към него ще се присъедини супергрупата му, както и специален гост Brett Dennen. Турнето започва на 25-ти юли с разпродаден концерт в Meijer Gardens в Гранд Рапидс, Мичиган и ще продължи до началото на септември. 
 
Албумът Know. на Jason Mraz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Jason Mraz - "Have It All"

02.05.2018

Jason Mraz издава дебюта си на винил

05.10.2017

Jason Mraz попадна в катастрофа

19.01.2016

Jason Mraz с нов албум и световно турне

07.07.2014