Мария Илиева с нова музикална провокация в "Не си готов"

На 26 юни е премиерата на новия сингъл на Мария Илиева – "Не си готов" с V:RGO и TRF. Песента е своеобразно продължение на хита ѝ от по-рано тази година – "Всичко". 
 
 
Николай EXC Николов, който е съавтор в оригиналната версия на "Всичко", запознава Мария с таланта и идеите на младите изпълнители. Проектът "Не си готов (Всичко част 2)" се ражда съвсем логично, като в работата по новия бийт се включват Георги "D-Zasta" Киров и Виталий Езекиев.
 
Виктор Йорданов - V:RGO и Емил Тончев - TRF са две от имената, които предизвикват истерия сред феновете на хип-хопа. Двамата са замесени в десетки проекти на родната сцена и препълват клубовете в цялата страна, а видеата им имат над 17 милиона гледания в YouTube. V:RGO е носител на наградата за БГ Дебют на 359 Hip-Hop Awards 2017. 
 
Смелите музикални експерименти не са нещо ново за Мария Илиева. Този път тя се впуска в територията на хип-хоп ъндърграунда. "Признавам си, че бях изненадана и впечатлена от креативността, интелигентността и заряда на V:RGO и TRF," споделя Мария. "Харесва ми чистотата на мислите им и съм супер щастлива, че влязоха с толкова силна енергия в песента".

Свързани новини

Мария Илиева с уникално шоу

04.07.2019

Мария Илиева с Графа и Любо Киров

20.12.2018

Мария Илиева с промоция на 26 декември

03.12.2018

200 автографа за фенове на Мария Илиева

20.11.2018

Мария Илиева издава best of албум

07.11.2018

Коментари