VenZy записа дует с младата певица Лидия Ганева (видео)

Младата изпълнителка Лидия Ганева записа дует с VenZy. Песента им се казва "Милиони причини" и е създадена по музика и текст на Владимир Ампов-Графа и Илия Григоров. 
 
 
"За мен тази песен е важна заради посланието, в което всички трябва да се вслушат. Има милиони причини да бъдем щастливи!", казва звездата от Детската Евровизия Лидия. Младата певица допълва: "За мен е истинска чест да работя с Графа и "Монте Мюзик". Песента е съвместен проект с прекрасния VenZy, който е истински пример за мен и нашето поколение".
 
Във видеото, което е снимано в Пловдив, участват много от приятелите на младата певица, пише avtora.com. Режисьор на клипа е Добромир Николов.
 
Лидия пее от 6-годишна и е носител на множество отличия от национални и международни конкурси. През 2016 печели българската селекция за Детската Евровизия "Децата на България са супер". Там се запознава и с VenZy, който е част от журито. С песента на Владимир Ампов-Графа "Вълшебен ден" млада пловдивчанка представя България на конкурса в Малта и завършва девета.

Свързани новини

VenZy с акустична версия на “Само ти”

06.08.2020

VenZy написа песен за George Floyd

01.06.2020

VenZy с ново звучене в “Само ти”

08.04.2020

VenZy с нов музикален проект

20.01.2020

Боби Ваклинов и VenZy - "Самодива"

08.07.2019