Beyoncé с емоционална изповед за децата, съпруга си и житейските предизвикателства (галерия)

Поп дивата Beyoncé краси корицата на септемврийската модна библия Vogue. 
 
За първи път тя разкрива подробности за бременността, близнаците Rumi и Sir, съпруга си. По-естествена отвсякога, изпълнителката позира, за да демонстрира колко е важно хората да ценят природната си красота. 23-годишният Tyler Mitchell е изборът на Beyoncé за фотограф, пише lifestyle.framar.bg. Той е първият в 126-годишната история на модната библия чернокож фотограф, който снима корица.
 
"Тежах 100 килограма в деня, в който близнаците се появиха на бял свят. Вследствие на прееклампсия бях на легло цел месец и бях адски подута. През цялото това време, аз се опитвах да оцелея и едва месеци по-късно успях да си отдъхна. Здравето на мен и децата беше застрашено и затова се наложи спешно секцио. Rumi и Sir бяха за няколко седмици в отделението по неонатология.
 
Изпълнителката признава, че най-силна подкрепа в онзи момент е получила от нейния любим Jay-Z, който се е проявил като истински войник. "Той беше моята поддържаща система. Видях друг човек пред себе си. Радвам се, че бях част от неговото израстване като баща, съпруг и добър приятел. 
 
 
Beyoncé споделя, че все още не е влязла във форма бързо, както при първата си бременност, но и не смята да го направи скоро. "Бедрата ми са по-закръглени и имам коремче, но децата й мъжът ми ме харесват такава. Приех факта, че съм закръглена. Ако дойде ден, в който искам да постигна перфектна форма, ще ходя на фитнес, ще спазвам строга диета и ще го постигна. Уверена съм в себе си и на този етап обичам тялото си."
 
През годините постоянните спекулации за разрив в брака на изпълнителката не стихват. Относно изневерите звездата коментира уклончиво: "Нищо никога не е само черно и бяло. Има толкова нюанси в този живот. Преминала съм през ада и съм се завърнала, но съм благодарна за всеки един белег. Разбивали са сърцето ми, преживявала съм много предателства и в личен и в професионален план. Бях изгубена, пренебрегвана и ранима. Всичкият път, който съм извървяла ме научи да се смея, плача да израствам и да се развивам."

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022