Излезе видеото към "AURORA" на Fabrizio Parisi & WahTony feat Belonoga

Fabrizio Parisi и Антони Рикев (WahTony) представиха видеото към сингъла "AURORA". Двама от най-актуалните DJ и продуценти се събират не само за общ музикален проект, но и за да дадат начало на  съвместния си лейбъл Hybrid Sound Records. "Идеята е да правим авторска, качествена музика и "AURORA" е първата стъпка към осъществяването й", споделя WahTony. 
 
 
Както в Sunbeams, така и в "AURORA" въздействащите етновокали са на Гергана Димитрова- Белонога. Космическото усещане е допълнено от майсторството на Костадин Генчев (кавал), под аранжимента на WahTony и Fabrizio Parisi. Музиката е дело на Алекс Нушев, Гергана Димитрова, WahTony, Fabrizio Parisi, а качественият саунд е изкован в студиото на Music Clinic Records. 
 
За видеото двамата продуценти се доверяват на режисьора Мартин Петров (One More Frame), който отвежда камерата към фантастични природна гледка, в зората на новия ден. 
 
Създателите: 
Антони Рикев (WahTony), започва да свири на пиано от четиригодишен. Дипломира се като магистър със специалност поп и джаз китара в Музикалната академия "Проф. Панчо Владигеров" в София. Наред с дейността си в различни музикални проекти се проявява като солов изпълнител. Остава активен на клубната джаз и соло сцена. Започва редовно да се проявява и като диджей, откъдето се раждат идеите за ремикси за западни изпълнители и лейбъли. През 2012 основава музикалния лейбъл Music Clinic Records. Издава и продуцира десетки албуми, както и множество сингли.
 
Fabrizio Parisi е роден в Базел (Швейцария) в семейството на италиански баща - музикален мениджър и българска майка - дипломат в Рим. Детството му преминава в Италия, когато още на петгодишна възраст, получава покана от авторитетния детски хор "Antoniano" ("Златната монета"). Година по-късно започва да свири на пиано, а след това, по съвет на диригента  Фаусто ди Чезаре и призован от българските си корени, влиза в Музикално училище "Проф. В. Стоянов" - Русе. Започва да свири на барабани, които стават основния му инструмент. Музикалната му кариера продължава като DJ и продуцент, а най-големите му успехи в последната година са свързани с проекта Sunbeams и Shaking It Up. 
 
Героинята в "AURORA" се казва Ана Иванова и "красива" е най-малкото, което може да се каже за нея. Родена в София, още като дете заминава в чужбина, заедно със семейството си. Изключителната й външност (178 см при 85/63/94) е причина да бъде поканена от Fabrizio Parisi и WahTony за видеото на "AURORA". Aтрактивната брюнетка споделя: "Не мога да твърдя, че съм професионален модел. Отдавам се на тази професия за удоволствие." В свободното си време Ана се отдава на спорта, като се занимава с муай-тай, тенис, баскетбол или "препускане" с мотоциклета си, разбира се, шофирайки разумно.  
 
Стайлингът: От 17 години LUCY FASHION е на българския пазар, предлагайки безкомпромисно качество за изискана и модерна визия. LUCY е единствената българска марка, която излиза с над 7 колекции годишно, което прави познатата женска фраза "нямам какво да облека" абсолютно излишна. Фешън обаянието може да се усети както на сайта lucy.bg, така и в над 50 магазина в цялата страна. Oт LUCY се гордеят с най-вежливия и коректен екип. LUCY FASHION - ОБИЧАМЕ ДА ВИ ОБЛИЧАМЕ! В това може да се уверите и на instagram.com/lucyfashionhouse.

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023

Нова песен от DIA

30.09.2022

Песен на Стенли с нов ремикс

10.06.2022

Поли Генова с ремикс на "No More"

29.10.2021