"Обичайните заподозрени" откриват "Кино "КУЛТУРА"

12 октомври 2018 | 20:00 ч. 
 
Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" поставят началото на програмата на едно от най-интересните нови пространства в София.
 
Гостуването им е специално подготвено за "Кино "КУЛТУРА" и е своеобразен музикален филмов проект на групата. Единствено в "Кино "КУЛТУРА", "Обичайните заподозрени" ще изпълнят песни и инструментални композиции от любими български.
 
Дизайнът на "Кино "КУЛТУРА" е своеобразен декор, разположен сред три основни екрана. Интериорът е изграден от различни кино референции и елементи, които го превръщат в едно от особено редките тематични места в града. Това внимание и любов към киното е закодирано още в име на мястото. Кино "КУЛТУРА" е едно от емблематичните стари кина в София. В миналото то се е намирало между ул. "Солунска" и ул. "Граф Игнатиев". Имало е два салона и филмова програма от цял свят. Било е сред знаковите софийски киносалони.
 
Отдавайки почит на вече несъществуващото кино, стремежът за настоящето "Кино "КУЛТУРА" ще бъде да се превърне в уютно и убежище в центъра на града.
 
Неговите мобилни пространствени решения ще позволяват разнообразен диапазон от кино, сценични и музикални събития. То ще е място за изкуство, добро прекарване и срещи с приятели.

Свързани новини

"Обичайните заподозрени" с нов концерт

21.11.2018

Стефан Вълдобрев с коледно турне

31.10.2018

Стефан Вълдобрев с ново видео

09.08.2018

Джулай: Стефан Вълдобрев и Обратен ефект

27.06.2018

Стефан Вълдобрев - "По-полека"

26.06.2017

Коментари