Barbra Streisand режисира видеото към сингъла "Don’t Lie to Me"

Barbra Streisand отново заяви активната си политическа позиция по най-добрия начин: чрез музиката и стиховете, които пише. 
"Don't Lie to Me", новият сингъл на Barbra Streisand, е великолепна песен със силно политическо и социално послание. 
 
 
Музикалната икона представи видеото към "Don't Lie to Me". Режисьор е самата певица, която е и първата жена режисьор , отличена с наградата на Кенеди център. Видеоклипът включва множество кадри от различните протести в САЩ и по света, снимки на президента и части от негови публични речи на фона на въздействащото изпълнение на певицата. В интервю за Billboard неотдавна, тя казa: "Това е моят начин на протест за това безпрецедентно време в нашата история".
 
"Don’t Lie To Me" e пилотния сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен Walls, който ще бъде издаден на 2 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 
 
Walls - съдържание: 
1.    What’s On My Mind
2.    Don’t Lie To Me
3.    Imagine / What A Wonderful World
4.    Walls
5.    Lady Liberty
6.    What The World Needs Now
7.    Better Angels
8.    Love’s Never Wrong
9.    The Rain Will Fall
10.    Take Care Of This House
11.    Happy Days Are Here Again
 
Walls e първият албум на певицата, който излиза от 2005 насам, с предимно нови авторски песни. Сингълът "Don’t Lie To Me" е емоционално-социален химн в подкрепа на каузите, които певицата активно отстоява от десетилетия. "Don’t Lie To Me" е песента, с която Barbra Streisand дава посоката за целия проект. Walls е първият социален албум, в който тя прокламира принципите и ценностите, в които вярва, говори за тях и се бори през целия си живот. 

Свързани новини

Barbra Streisand пуска нов албум

02.10.2018

Излиза live албум на Barbra Streisand

22.11.2017

Barbra Streisand с албум от Бродуей

10.08.2016

Barbra Streisand изкара 2 млн. за час

13.11.2013