Мастило представят на живо новата песен на групата - "Някой друг"

Най-новото парче на група Мастило – "Някой друг" – ще звучи за първи път на живо на 25 октомври на сцената на клуб Terminal 1 в 22ч.
 
"Някой друг" е любовна история, която говори за любов и колко разочароваща може да бъде тя, разказана от една от най-желаните дами на българската музикална сцена – Вики. Представянето на "Някой друг" ще е на сцена, на която Вики и Десо отдавна искат да се качат – клуб Terminal 1. Клубът е известен домакин на рок, алтернативни и ъндърграунд банди от България и чужбина. Не случайно точно тук Мастило ще представят най-новото си парче. Вики споделя, че отдавна е време за едно по-различно звучене, акустични изпълнения и алтернативни локации.
 
Заедно с "Някой друг", Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години, някои от тях - в специални акустични версии. Освен основните членове на Мастило - Виктория Терзийска и Десислав Данчев, заедно с групата на сцената ще бъдат и гост музикантите Александър Васев (пиано) и Васил Вутев (барабани).
 
Билети: Eventim.bg - 10 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Каси: щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Каса Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията.

Свързани новини

Мастило - "Прости ми"

29.09.2015

Мастило с концерт в Sofia Live Club

09.01.2015