Днес излиза новият албум на музикалната икона Mariah Carey

След успеха на пилотните сингли "GTFO" и "With You", днес излиза новият албум на Mariah Carey - Caution, през Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Албумът съдържа 10 нови песни от музикалната легенда и най-продавана изпълнителка за всички времена с 18 #1 хита в чарта "Hot 100", включително колаборации с Blood Orange & Slick Rick ("Giving Me Life"), Gunna ("Stay Long Love You") и Ty Dolla $ign ("The Distance").
 
Caution е 15-ят подред студиен проект в дискографията на певицата и първи албум от 2014 насам, след премиерата на Me. I Am Mariah …. В подкрепа на новия албум, Mariah Carey обяви и предстоящото си световно турне. "Caution World Tour" стартира на 2 февруари 2019 в Далас, Тексас. 
 
През септември и октомври Mariah Carey издаде три сингъла от албума - "GTFO", "With You" и "The Distance". Тогава певицата написа в социалните мрежи, че "GTFO" е специален жест към почитателите й и задава музикалната посока на албума.
 
 
Сингълът "GTFO" е продуциран от многократния носител на Grammy и ASCAP - Nineteen85, работил с Drake и Jordan Manswell. "GTFO" е първият нов сингъл на Mariah Carey след сключване на ексклузивен договор между нейната компания Butterfly MC Records и лейбъла Epic (SONY) през пролетта на 2017. Звездата представи и видеоклипа към песента, режисиран от Sarah McColgan (Kelly Clarkson, Charlie XCX).
 
 
На 5 октомври излезе сингълът "With You". Написана от Carey и DJ Mustard, песента е издържана в най-добрите ар енд би баладични традиции, запазена марка за стила на певицата в комбинация с изключителната й вокална интерпретация и техника. Mariah Carey представи за първи път на живо "With You" на сцената на Американските музикални награди, който се състояха на 9 октомври в Лос Анжелис. 
 
Caution - cъдържание:
GTFO
With You
Caution
The Distance ft. Ty Dolla $ign
Giving Me Life ft. Slick Rick & Blood Orange
Оne Mo' Gen
8th Grade
Stay Long Love You ft. Gunna
Portrait
 
"Исках феновете ми, а и всеки друг, да чуе нещо от мен, което не е толкова сериозно. Толкова много се забавлявах при създаването на албума, че исках това настроение да бъде отразено в първата песен до публиката ми". - споделя Mariah Carey.
 
Наред с предстоящото световно турне, Mariah Carey потвърди и плановете си да продължи шоуто "The Butterfly Returns" в Сийзър Палас в Лас Вегас през 2019. 

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020