Robin Schulz пусна новия си сингъл "Speechless" (видео)

Година след като издаде успешния си последен албум, немският диджей и продуцент Robin Schulz разкри най-новия си сингъл "Speechless", в който вокалните са поверени на изгряващата финландска певица Erika Sirola. 
 
 
Видеото към сингъла "Speechless" е заснето в Мумбай, Индия, а действието се развива в ресторант за улична храна, където главният герой работи без особено желание. Това се променя в момента, в който изведнъж вижда жената на мечтите си, стояща пред него. Проблемът е, че цялото влюбване е едностранно. Но героят няма да се откаже и по всякакъв начин ще се опита да привлече вниманието на жената, докато тя яде на една от масите в ресторанта, без изобщо да обръща внимание на нещата, които се случват около нея. Robin Schulz също се появява във видеото – веднъж като клиент на заведението, а другия път - като строгия главен готвач. В края на клипа всичко приема абсолютно неочакван обрат, който изненадва всички, но не и мистериозната жена…
 
Robin Schulz отново чупи рекорди тази година след като достигна своя девети #1 хит в еърплея на Германия – единственият мъжки изпълнител, който е правил това. През 2018 диджеят успя да направи своята първа съвместна песен "Oh Child" с изпълнители от Латинска Америка, групата на WMG Piso 21 (80 милиона преслушвания до този момент), освен другия му златен сингъл "Unforgettable". Двете песни присъстват в официалната класация на Германия от момента, в който албумът Uncovered беше издаден преди повече от година. 
 
Robin Schulz може да се похвали с над 250 златни, платинени и диамантени сертификата в 30 страни, а само в Spotify има почти 6 милиарда преслушвания. 

Свързани новини

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020