Михаела Филева с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК

Първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК ще се състои на 18 април 2019. Събитието е планирано в продължение на повече от година. 
 
Звездата на Михаела Филева изгря през 2012, когато подписа договор с Монте Мюзик след участието й в риалити формата "X Factor". През 2013 Графа написа за нея "Опасно близки", която я изтреля по върховете на класациите. 
 
Михаела Филева е артист, който съчетава в себе си талант, харизма и всеотдайност към музиката и почитателите й. Още в началото на кариерата й тя впечатлява с качествата си на танцьор, като се класира на второ място в популярно телевизионно танцово шоу.
 
Първият албум на Филева Инкогнито излиза през 2015, а през май тази година беше издаден вторият - Нова страница. Песните "И аз съм тук", "Приливи и отливи", "Когато ти трябвам", "Бойкот", "Без етикети", "Играем за победа", "Цяла нощ", "Танцувам само за теб", "Инкогнито" са само част от хитовете на Михаела, които ще прозвучат на концерта.
 
На сцената на зала 1 на НДК изпълнителката ще излезе с едни от най-добрите български музиканти, а музикален директор на концерта е Борислав Бояджиев–DJ Борче. Очаквано и задължително в шоуто ще има танцьори и специално създадена хореография, в която Михаела ще участва активно.
 
На 1 декември Филева с вълнение анонсира старта на продажбата на билетите за предстоящото събитие в социалните мрежи: "Приятели, билетите за първия ми самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, вече са в продажба... Трудно ми е да опиша с думи колко се вълнувам." 
 
Цените на билетите са от 15 до 40 лв. и са налични в мрежата на Ивентим. Местата в близост до сцената са най-търсените и се изчерпват бързо.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023