Destiny Quartet ще представят първия в света шоколадов албум

Кросоувър формацията Destiny Quartet ще представи първия в света шоколадов албум, озаглавен Усещане за жена, с концерт-спектакъл на 21 февруари в София, съобщава avtora.com. В рамките на събитието грациите от групата - Гери, Звезди, Ивелина и Лора, ще изпълнят 11-те песни, съдържащи се в албума във версия, създадена специално за тях от италианския композитор Маурицио Абени. В шоуто ще се включи и нашумелият англичанин Анди Фокнър, който ще подари на публиката уникално лазерно и светлинно шоу.
 
Албумът се предлага в диск, изработен от фин ръчен шоколад на един от най-добрите шоколатиери в България – шеф Ради Стамболов. Всички присъстващи на концерта ще имат възможността да опитат неговите сладки изкушения, а закупилите шоколадовия албум - да слушат музика чрез мобилното приложение ChocoAr. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички почитатели ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet, докато похапват шоколад.
 
Кросоувър стилът е "кръстопът", на който се срещат класическата и съвременна музика. В албума Усещане за жена изпълнителките представят модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви. Сред интерпретациите им се отличават "Очи чёрные", "Legend of Asturias", "Por una Cabeza", "Sabre Dance", "Tico-Tico", римейк на "El Choclo", кавър версия на "Gipsy Song" от Влатко Стефановски и други.

Свързани новини

Destiny Quartet с над 1 милион гледания

27.11.2018

Destiny Quartet - "Усещане за жена"

14.12.2017

Tina Turner аплодира Destiny Quartet

12.10.2017