Тодор Гаджалов с нов авторски проект - "Важното е да вървя"

Тодор Гаджалов е готов с новия си авторски проект, озаглавен "Важното е да вървя". Видеоклипът е заснет през различни сезони и показва красиви планински гледки от България.
 
"В момент на слабост, когато чувствах, че съм спрял на едно място и нищо не се случва, когато нямах стимул и желание да творя, свободата и красотата на величествената ни природа ми даде сили да продължа напред и да напиша "Важното е да вървя". Надявам се песента да достигне до хора в подобна ситуация. Да им вдъхне сили да продължават да се борят и да не се отказват от мечтите си."
 
Тодор Гаджалов набра популярност през 2011 чрез музикалния формат "Гласът на България". На 28 ноември излиза дебютната му песен "Still Love You". През ноември същата година, с песента "Still Love You" той преминава във втория етап на "Българската песен в Евровизия 2012", след като успешно е минал първия и е събрал 112 точки. На 14 януари 2012 Тодор участва в полуфинала и се класира за финала на "Българската песен в Евровизия", където на 29 февруари 2012 се класира на четвърто място.
 
През 2013 участва в сериала "Революция Z", където играе ролята на поп звездата Влади за няколко епизода. През 2015 Тодор участва в фестивала "Откритие" град Варна, където печели награда за най-оригинално изпълнение.

Свързани новини