Al Bano & Romina Power със специален предколеден концерт у нас

2 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч.,
"Арена Армеец" - София
 
Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Al Bano и Romina Power отново се завръща с турне, в което е включена и София! Юбилейната обиколка е посветена на 40 годишната им кариера - на годините, в които са изпяли най-големите си и обичани хитове!
 
Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.
 
Albano Carrisi - уникалният и неповторим глас на популярната италианска музика, тръгнал от малкото селце в Пулия - Челино Сан Марко, започнал своята кариера като Артист на Клана Челентано. Работил със самият Adriano Celentano, и със звезди като Rolling Stones. Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската популярна музика. Посланик на добра воля в ООН. 
 
Romina Power - дъщеря на световноизвестния холивудски актьор и режисьор Tyrone Power и на "първото момиче на James Bond" - известната холивудска актриса Linda Christian.
 
Romina среща Al Bano - своята бъдеща половинка в живота и на сцената, на снимачната площадка по време на снимки на филма "Nel Sole", който е заснет по идея на едноимената песен на Albano Carrisi и която е първият му хит от 70-те години.
 
Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската "приказка": за Al Bano и Romina Power, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуотоса едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика, с незалязващ успех, с голяма любов, и щастието да бъдат актуални и обичани от публиката им до днес.
 
Al Bano и Romina Power са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, толерантен и мирен свят. Потвърждение за това са хитовите им песни "Liberta", "Felicita", "Ci Sara", "Cara Terra Mia", "Ma Il Cuore No", "Angeli", "Sempre Sempre" и много други, изпяти през шеметната им кариера!
 
На концерта в София ще вземат участие и гости в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските фенове. Al Bano и Romina Power и този път не крият симпатията си към България и българската публика. Щастливи са, че датата на концерта им в София е 2 декември, тъй като чрез този концерт те ще имат предимството да са сред първите да пожелаят щастлива Коледа на феновете си в България. В концертният им репертоар са включени всички техни златни хитове, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до днес. Останалото ще бъде чуто и видяно на 2 декември в Арена Армеец София! 
 
Концертът на Al Bano & Romina Power ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 5 000 души. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени от днес в мрежата на Тикетпортал,
както и онлайн на ticketportal.bg. Първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с 10%  отстъпка! 

Свързани новини

Al Bano и Romina с нова дата и локация

27.11.2019

Утре е концертът на Al Bano в НДК

05.10.2017

Племенник на Sinatra открива за Al Bano

28.09.2017

Местят концерта на на Al Bano

27.09.2017

Al Bano най-добър и сред винарите

14.08.2017

Коментари