Sam Smith разкрива танцувални умения в клипа към “How Do You Sleep?” (видео)

Световната суперзвезда Sam Smith представя видеото към новия си сингъл “How Do You Sleep?” За новия си проект Sam Smith обединява сили със световнопризнатия автор на песни и продуцент Max Martin, както и със Savan Kotecha и ILYA. Красивото музикално видео е дело на режисьора Grant Singer, а хореографията – на Parris Goebel.
 
 
В разговор за песента, Sam Smith споделя: “Тази година се чувствам толкова свободен – както в лично, така и в музикално отношение. Забавлявах се повече от всякога по време на записите на песента и заснемането на видеото. Време е за танци, скъпи мои! x”
 
Новото парче идва веднага след глобалния успех на супер хита “Dancing with a Stranger” - съвместното парче на Sam Smith и Normani, с който двамата изпълнители генерираха над 1 млрд. стриймвания, получиха място под #1 в класациите в САЩ и Великобритания и платинен статус по продажби в над 15 страни. 
 
Миналото лято излезе и съвместното парче на Sam Smith с Calvin Harris - “Promises”, който двамата изпълниха на сцената на BRIT Awards по-рано тази година. Тази година Sam Smith достигна до 10 млн. последователи на канала си в YouTube, с което стана 8-ят поред британски артист с подобно постижение във видео стрийминг платформата.

Свързани новини

Sam Smith и Normani пускат дуетeн сингъл

07.01.2019

Sam Smith - "Fire On Fire"

21.12.2018

Calvin Harris и Sam Smith - "Promises"

07.09.2018

Calvin Harris и Sam Smith - "Promises"

21.08.2018

Sam Smith - "Pray"

10.05.2018

Коментари