Българин спечели международна популярност след участие във филм с Хавиер Бардем

Сцена с българския актьор и стенд ъп комедиант Георги Николов стана една от най-гледаните интернет сензации  в света. Участието му във филма с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз - "Да обичаш Пабло", забелязано от феновете на атрактивни кино сцени, постигна над 6 млн гледания, 20 хил коментара и 12 хил споделяния във FB.
 
Моментът с Георги е публикуван и в Instagram страницата skarpion.bg, която събира най-ефектните екшън сцени в киното, като там нашето момче постига близо 600 хил преглеждания.
 
Сцената се развива още в първите 20 минути на филма и показва как наказателният отряд на Пабло Ескобар осигурява писта за кацане, по средата на оживена магистрала, за да може самолет с "бял прах" да се разтовари. 
 
Георги Николов е избран за участие в лентата на Фернандо Леон де Араноа след напрегнат кастинг, а снимките в световната продукция съвпадат с ролята му на адвокат в сериала "Скъпи наследници". Актьорът случайно разбира за интернет мема, в който се е превърнало неговото колоритно колумбийско приключение и не се съмнява, че то съвсем скоро ще бъде повод за нов скеч в стенд ъп шоу.
 
Георги Николов-Жорони е част от най-популярното стенд ъп трио "Нема к‘во". Сформирано заедно с актьора и радиоводещ Калин Кирилов и илюзиониста и комедиант Венсан, "Нема к‘во" представят своята програма пред препълнени зали. Преди три месеца с атрактивните им скечове се забавляваха българите в Испания, по време на иберийското турне на триото. През есента следва националния тур на "Нема к‘во", заедно с Шкумбата, а в началото на 2020 г. момчетата плануват да покорят и публиката през Океана.  

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024