Sara Tavares със специален концерт в София през октомври

Любимката на българската публика Sara Tavares се завръща в София за един специален и интимен концерт в клуб Joy Station. Събитието ще се проведе на 12-ти октомври (събота) с начален час 21:30. 
 
Чаровната лузофонка от Кабо Верде ще пренесе публиката в света на своите мечти, мелодии, душа. Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката парчета като "One Love", "Balancê", "Bom Feeling", както и песни от новия си елегантно пленяващ  пети албум Fitxadu. Fitxadu включва 11 песни и беше номиниран за наградата Latin Grammy в категорията Best Portuguese Language Roots Album. Въпреки че включва доста колаборации, парчетата носят почерка на Sara. "Fitxadu маркира края на един цикъл, затварянето на един кръг, края на една глава, и началото на една нова", казва самата тя.  
 
Нейната музика изразява нейната душа, но има неверояното свойство да докосва всички хора по света, носейки съобщение за любов, приемственост, душевност и една голяма доза Bom Feeling. Преминавайки всякакви етнически и културни граници Sara сочи към африканските и креолските си корени с едно сърце, което е винаги отворено към обширния свят. 
 
Българската публика, както и клуб Joy Station, са в очакване да приветсват отново в България Sara Tavares. Един уникален артист, чиито несломим дух и изглед към живота й помогнаха да преодолее здравните проблеми, които заплашваха нейната кариера и живот през 2010, когато тя претърпя тежка черепно-мозъчна операция. Тези дни Sara е в разцвета на силите си и продължава да твори музика, която носи на всички ни надежда, смелост, и любов, и ни пошепва за сладките хубави неща – Coisas Bunitas. 
 
Цена на билетите
Ограничено количество промо билети – 35 лв
Регулярна цена на предварителна продажба – 45 лв
Цена на място в деня на концерта – 55 лв 
 

Свързани новини