Концерт-спектакъл “Спомен НЛО” през декември в НДК

На 20 декември от 20:00 часа в Зала 1 на НДК ще състои концерт-спектакъл “Спомен НЛО”, който ще обедини най-качествените музикални и комедийни произведения на легендарната формация НЛО в актуална драматургична конструкция. 
 
Спектакълът е по сценарий на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамов, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов. 
 
В спектакъла ще участват Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Антон Радичев и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване. 
 
С този проект екипът на “Спомен НЛО” се завръща във времето на качествените и непретенциозни хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат. Общата цел и мисия е да се провокира отново интереса към доброто съдържание и свободните форми на изразяване. 
 
Специално за събитието ще бъдат създадени видео импресии - специален акцент и отдаване на почит към покойните членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов. 
 
Билети за събитието можете да закупите онлайн от epaygo.bg, както и от билетен център НДК.

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022